النهارده بقي عملالكم تشيز كيك وانا عن نفسي بجد بموت فيها لانها خفيفه جدا وطعمها تحفه
جهزو نفسكم بقي علشان هننطلق واحده واحده بالخطوات المصوره زي ما عودتكم
وعلي الله حد يتريق انتم حرين بقي
اتفرجو وانتم ساكتين
اولاً المقادير
3 باكو بسكويت الشاي
بيضه
زبدة
1 علبة لبن مكثف
1 دريم ويب
1 علبة قشطة
جيلاتين حيواني
12 قطعه من جبنه كيري
3- مربي بأي نكهة
انا اخترت الفراولة
ندخل علي الطريقه بقي يا انحاويه
اولاًهنطحن البسكويت لغيت ما يبقي ناعم وده طبعا من خلال الخلاط
نضيف عليه الزبدةوملعقة قشطة وبيضه واحد
ومن هنا هتلاقي العجينه لينه هنحطها في صينيه
بس لازم الصينيه تكون جدرانها مفصوله
يعني ينفع نشيل القاعده عن الجدران اكيد انتم فاهمني يابنات
ودلوقتي حطيه في الفرن بس متسبهوش يتحرق
نجيب الخلاط بقي و نحط فيه الجبن وشغليه
واثناء ماهو بيشتغل حطي القشطة واللبن المكثف و الدريم ويب كريم
و الجيلاتين خذي منه ملعقة وصبي عليها ماء بيغلي وحركيها فوراً
وبعدين صبي الخليط ده فوق قاعده البسكويت اللي طلعناها من الفرن
وسيبي الخليط في الثلاجة ليلة كاملة او على الأقل 6ساعات او اكثر
وثاني يوم طلعيه من الثلاجه وصبي فوقه صلصة التشيز كيك
وسيبيه في الثلاجه لمدةساعتين او اكتر
وبعدين افصلي الجدران عن القاعده
دوقو يا انحااااااااااويه وادعولي